Posted on

Skapa ditt nyhetsbrev – smart teknik når målgruppen!

Några av de bästa sätten att nå din målgrupp är digitala. Människor finns idag på sin mobil, på sms eller på email vilket betyder att detta är perfekta sätt att fånga intresset hos den man riktar sig mot. Ett bra val av media är ett digitalt nyhetsbrev eftersom du kan maila det och det kan läsas både i mobil, ”padda” eller dator.

Bästa plattformen för digitala nyhetsbrev

Behöver du skapa ett riktat utskick? Ungapped är en superb plattform där du kan skapa snygga och effektiva nyhetsbrev, profilerade för din målgrupp eller det ändamål utskicket ska ha. Det finns en gratis testfunktion så att du kan se hur det fungerar. Du kan både använda färdiga mallar eller designa själv från början. Du har också tillgång till plattformens bildbank där du tryggt kan välja ut bilder utan att oroa dig för om du ska bryta mot rättigheterna. En annan bra funktion hos Ungapped är att du kan hålla din mottagarlista automatiskt uppdaterad och via segmentering se till att mottagarna får relevanta utskick som passar dem. Ingen vill lägga tid på att läsa innehåll som man egentligen inte har användning för.

Ett bra verktyg för din profilering

Digitala nyhetsbrev är effektiva om de kan hållas intressanta för målgruppen. Ungapped ger dig möjlighet att utveckla ditt nyhetsbrev för ändamålet. Här kan du visa företagets innovationsförmåga, dela tankar som attraherar målgruppen eller prata om nya produkter och funktioner som adderar mervärde. Nyhetsbrevet behöver leva och då är Ungappeds plattform perfekt.

Nyhetsbrev behöver vara genomtänkta

Att skapa ett nyhetsbrev och trycka på send-knappen verkar enkelt i många ögon, och själva ”sändandet” av nyhetsbrevet är verkligen enkelt – det är funktionaliteten som är knepig. Ett digitalt utskick behöver fungera för målgruppen och ge tillbaka det du vill ha, det vill säga uppfylla syftet med nyhetsbrevet. Till detta behöver du professionella verktyg, det kan vara mallar eller andra designverktyg som gör att du kan möta målgruppen på ett effektivt sätt. Nyhetsbrevet är en digital profilering som behöver införlivas i företagets marknadsplanering för att bli en del i den front av marknadsföringsinsatser som gemensamt stärker profilen.

Ungapped – tar med din strategi

På Ungappeds plattform kan du använda verktygen för nyhetsbrev och utgå ifrån din egen strategi och grafiska profilering. Du kan automatisera utskicken till dina segmenterade målgrupper och enkelt byta bilder i dem. Ungapped vet vad som fungerar, man har mångårig erfarenhet av just digitala nyhetsbrev för olika branscher och behov med inriktning mot svensk marknad. Du kan också få goda råd av den kunniga personalen som finns tillgängliga för plattformens användare.

Prova!