Posted on

Effektivisera dina rutiner för fakturering

Den som driver ett företag är väl medveten om vikten av att alla kunder betalar för att inte gå i konkurs. När allt kommer omkring kan du inte få betalt om du inte upprätthåller kassaflödet för dina varor eller tjänster. Många företag anger att en av de stora utmaningarna är relaterade till försenade betalningar och tiden att hantera dessa.

Några metoder för att få dina kunder att betala i tid är:

  • Kommunicera dina betalningsvillkor till kunderna.
  • Erbjud flera betalningsalternativ.
  • Fakturera så snabbt som möjligt.
  • Motivera till tidiga betalningar.

Lyckligtvis har de teknologiska framstegen gjort att det finns det effektiva lösningar på att hantera denna utmaning. Till din hjälp för att upprätthålla kassaflödet har du ett marknadsledande kredithanteringsföretag som ligger i teknologisk framkant – Intrum. Intrum är en aktör som främjar teknologiska framsteg genom att ständigt investera i digitala lösningar för analys, utveckla nya arbetsmetoder och förbättra effektiviteten i att minska kostnader.

Intrum har över 10 000 anställda som är verksamma i 24 europeiska länder och hjälper företag att förbättra kassaflödet. Dessutom har Intrum mer än 100 års erfarenhet av branschen, så du kan känna dig säker på att de gör ett bra jobb. De vet att rutinerna för fakturering och påminnelser måste vara effektiva för att maximera likviditeten.

Lämna över din kundreskontra till Intrum

Genom att lämna över din kundreskontra till Intrum kan du spara värdefull tid och ägna dig mer åt din huvudverksamhet.

En teknologisk finess är att du kan fortsätta fakturera i dina egna system och koppla kundreskontran till tjänsten AnticiPay. Denna tjänst ger en kundanpassad kravkedja som anpassar kravåtgärder efter kundernas historiska betalningsbeteende. Vidare får du flera nyttiga funktioner när du överlämnar din kundreskontra till Intrum, såsom avancerade analyser och rapporter via Intrum Web. Avancerade analyser spelar en viktig roll för att anpassa din marknadsföring och din långsiktiga planering.

Glöm inte bort att en effektiv faktureringsprocess är ett måste hos alla framgångsrika företag. Att samarbeta med ett marknadsledande kredithanteringsföretag som Intrum gör det enkelt att upprätthålla kassaflödet i ditt företag. Ta en titt hos Intrum på webben och läs mer om deras tjänster för inkasso och kravhantering, digital inkasso, faktura- och reskontrahantering samt delgivningsservice.